ЮЗУ ще проведе онлайн първите кандидатстудентски изпити

ЮЗУ ще проведе онлайн първите кандидатстудентски изпити

Югозападният университет „Неофит Рилски“ стартира първите онлайн изпити за кандидат-студенти на 15 май. От 8 май 2020 г. започва приемът на онлайн заявления за явяване на изпити по български език, история на България, география на България, математика, биология и английски език.

Конкурсните онлайн изпити ще се провеждат всеки работен петък от 14:00 ч., след подаване на заявка за изпит в електронизираната система за онлайн регистрация https://ksk.swu.bg/WebClient/. Достъпът до системата изисква задължителна регистрация чрез валидни данни и адрес на електронна поща, на който ще се изпращат съобщения от университета.

Резултатите от онлайн изпита ще са готови веднага след решаване на теста. Кандидат-студентите могат да се явяват повече от един път на конкурсен изпит, като при балообразуването се взема най-високият резултат от всички положени изпити.

Желаещите да се обучават в Югозападния университет „Неофит Рилски“ могат да избират от 75 бакалавърски и магистърски програми след средно образование, публикувани на сайта на университета – www.swu.bg. Обучението в университета се провежда в 30 професионални направления, в областта на хуманитарните, техническите, управленските, социалните, педагогическите, правните и икономическите науки, изкуствата, здравните грижи, общественото здраве, и спорта, сигурността и отбраната и др.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини