Шарено време днес – слънце, облаци и дъжд с гръмотевици

Шарено време днес – слънце, облаци и дъжд с гръмотевици

Слънце и облаци ще има днес над страната, на много места около и след обяд ще има краткотрайни валежи от дъжд. В отделни райони те ще са придружени и от гръмотевици. Но слънцето отново ще грее щедро през целия ден. Максималните температури ще са между 21° и 26°. Над планините облачността ще е по-често значителна и ще превали дъжд, ще има и гръмотевици. Ще духа до умерен запад-северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – около 15°, на 2000 метра – около 8°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, в следобедните часове и там ще превали. Възможно е да има и гръмотевични бури. Вятърът ще е слаб, а максималните температури ще са между 18° и 22°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини