ФК „Септември” дарява 5000 лева за лечението на дете от Панагюрище

ФК „Септември” дарява 5000 лева за лечението на дете от Панагюрище

Благороден жест обедини ръководството и футболистите на ФК „Септември”-Симитли. Клубът ще дари 5000 лева за лечението на малката Ема от Панагюрище – дъщеря на техен колега.

По инициатива на кмета на общината - Апостол Апостолов, ръководството на отбора реагира светкавично и сумата ще бъде преведена още в понеделник в посочените от ФК „Оборище” банкови сметки. Отделно от това, когато футболистите на „Септември” започнат тренировки след вдигането на карантината, също ще съберат пари и ще помогнат за лечението на Ема Георгиева.

Футболен клуб „Оборище” призова  в официалната си страница за подкрепа и помощ за дъщеричката на бранителя Стенислав Георгиев -Дзенгата. Малката Ема се е родила с парализирана дясна ръка.

Ето и сметките, посочени от ръководството на „Оборище” за дарителската кампания:

Сметката е с номер: BG25UBBS80021093563840
Обединена Българска Банка – код UBBSBGSF 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини