Благодарим на дарителите! Дарявате надежда за по-добро бъдещe

Благодарим на дарителите! Дарявате надежда за по-добро бъдещe

Мащабна кампания „За да ни има" реализира ТВ Дартс с подкрепата на всички медии в Благоевград. Кампанията цели събиране на средства, за закупуването на 10 броя животоспасяващи апарати за МБАЛ Благоевград, които са от изключителна важност в създалата се епидемична обстановка на COVID-19.

Днес от името на целия екип искаме да благодарим на многобройните дарители, които безвъзмездно се отзоваха на нашия апел. Първи в кампанията дариха Асим Адемов, инж. Росица Димитрова, Росен Узунов, Слави Стойчев, Георги Сандев, Боряна К. и още много фирми и частни лица. Тези жестове на съпричастност ни карат да вярваме, че човечността е още жива в нас и заедно можем да се справим с всяка трудност.

Подкрепата на всички тези хора ни накара да вярваме още по-силно в доброто и да продължаваме кампанията си с много по-голям хъс. Сумата, която трябва да се събере е 153 000 евро, а крайният срок е до края на месец април.

Броят на заболелите от COVID – 19 у нас продължава да расте. За последното денонощие те са 49, което прави общия им брой от началото на пандемията 1015 души.

Всеки ден броят на заболелите става все по-голям.

Обръщаме се към всички Вас, защото всяка сума, макар и минимална, всяко споделяне в социалните мрежи е подкрепа на тази голяма кампания и е крачка напред към достигане на целта.

Вярваме във Вас! Вярваме, че с общи усилия сумата ще бъде събрана и ще бъдат закупени 10 респираторни апарата за МБАЛ Благоевград.

Подкрепете кампанията ни в платформата на ХелпКарма: ЗА ДА НИ ИМА!

Повече информация за нашата инициатива можете да намерите на уеб сайта ни: zadaniima.com

Нека покажем, че заедно можем да се справим с всяко предизвикателство. Нека бъдем единни, за да ни има.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини