Светлата седмица започва със слънце, облаци и дъжд

Светлата седмица започва със слънце, облаци и дъжд

Днес над страната ще е слънчево, но ще има и облаци, и дъжд. На отделни места в югозападната част на България валежите ще са значителни по количество. Ще остане ветровито, с умерен до силен вятър от североизток и с него температурите ще се понижат. Максималните ще са от 10° до 13° в Северна България, от 15° до 20° в южните райони от страната.

В планините ще бъде облачно, ветровито и с валежи предимно от дъжд. В западната половина на страната валежите ще са значителни. Максималната на височина 1200 метра ще е около 10°, на 2000 метра - около 5°.

По Черноморието ще има доста облаци и след обяд на места ще превали дъжд. Ще духа умерен североизточен вятър, който ще понижи температурите, като максималните ще са между 12° и 15°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини