На Великден слънцето ще ни се усмихва щедро

На Великден слънцето ще ни се усмихва щедро

Днес ни очаква поредният слънчев ден, като максималните температури навръх Великден ще са от 24 до 29 градуса. Над страната обаче ще има разкъсана средна и висока облачност, по-значителна след обяд, когато на отделни места, главно в планинските райони, ще превали слаб дъжд. В София температурата ще е около 26°. През нощта срещу понеделник от североизток с умерен до силен вятър ще започне да нахлува по-студен въздух. В Северна България ще започнат валежи от дъжд.

Над планините ще има разкъсана облачност, по-значителна след обяд, когато на отделни места ще превали краткотраен дъжд. Максимална температура на 1200 метра около 17°, на 2000 метра – около 9°.

Над Черноморието ще бъде също слънчево, максималните температури ще бъдат около 16° по северното крайбрежие и до 24° - по южното.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини