Нови 40 души с COVID-19, бебе на 2 месеца е заразено

Нови 40 души с COVID-19, бебе на 2 месеца е заразено

865 са вече потвърдените случаи на COVID-19 в страната. За последните 24 часа новите положителни проби са 40, като две от тях са на деца - двумесечно бебе от Бургас и дете на 9 години от Паничерево. Излекувани са 153 души. Това съобщи шефът на Националния оперативен щаб – генерал-майор Венцислав Мутафчийски.

Най-много са новите случаи в София - 15, във Видин – 9, в Стара Загора – 5, в Бургас - 4, в Хасково – 3, в Благоевград, Габрово, Русе и Сливен - по 1. 16 от новозаразените са в болница. Заразените медици вече са 69. Във Видин ще бъде затворено неврологичното отделение поради липса на персонал.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини