Александър Мацурев и съветници от ГЕРБ дариха над 300 пакета с храна

Снимки: ГЕРБ-Благоевград
Снимки: ГЕРБ-Благоевград

Народният представител от ГЕРБ - Александър Мацурев, заедно с кмета на Добринище - Петър Галчев, общински съветници и членове на партията раздадоха над 300 пакета с храна и 1000 маски. Хранителни продукти и предпазни средства получиха жители на Банско,  Добринище и селата Места, Кремен, Обидим, Осеново, Гостун и Филипово.

„Продуктите, които подбрахме, са българско производство и с високо качество. Инициативата ни не е за първа година, ежегодна е, но за първи път в ситуация на извънредно положение заради заразата COVID-19. Ето защо сега, в тази ситуация, трябва да си помагаме още повече и да бъдем още по-съпричастни към другите, особено към хората в затруднено положение”, коментира Александър Мацурев.

Той подчерта, че най-светлият християнски празник Великден е още една причина да си припомним какво е да сме обединени,  сплотени и добри. Точно сега, повече отвсякога трябва да бъдем и солидарни.

„Благодаря на всички, които се включиха в инициативата. Благодаря за топлото посрещане на жителите във всички населени места”, каза още народният представител от Банско.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини