40 заразени за последните 24 часа, да си помогнем сами!

40 заразени за последните 24 часа, да си помогнем сами!

735 души досега са заразени с COVID-19 у нас, това съобщиха днес от Националния оперативен щаб. За последното денонощие броят на заразените достигна своя пик от началото на пандемията - 40 души. Смъртните случаи до момента са 36. Властите са категорични, че тази цифра ще продължава да расте. Междувременно броят на излекуваните до днес у нас е 105 човека.

Ние може да помогнем броят на излекуваните да бъде много по-голям. За целта трябва да бъдем единни и всеки да подари частица от себе си.

Всички знаем, че българските болници не разполагат с достатъчен брой животоспасяваща апаратура, тъй като никога до сега светът не е бил в подобно положение.

Такъв е случаят и с болницата в Благоевград, която приема случаи от цялата област. Ето защо ТВ ДАРТС, подкрепена от всички местни медии, поде инициатива за набиране на средства за закупуването на десет респиратора, които ще бъдат дарени на МБАЛ Благоевград.

Нужните средства са 153 хиляди евро, които трябва да бъдат събрани спешно, заради задаващата се епидемия. Всеки може да дари, като посети платформата ХЕЛП КАРМА, кампанията ЗА ДА НИ ИМА. За повече информация за кампанията можете да намерите на сайта: zadaniima.com. Нека покажем, че заедно можем да се справим с всяко предизвикателство. Нека бъдем единни, за да ни има.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини