Италианци отново отправят поглед към нападателя от Симитли Радослав Кирилов

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Кремонезе иска да си върне крилото - Радослав Кирилов, пишат медиите в Италия. Сайтът sportgrigiorosso твърди, че кариерата на футболиста се е възродила след преминаването му в Пирин Благоевград и Славия.

Тимът от Кремона отново отправя поглед към нападателят от Симитли, който носи екипа на Кремонезе през сезон 2014/15, като записа 23 мача и 4 гола. Тогава той бе под наем от Киево.

В момента Кремонезе е на 17-о място в Серия "Б", като водеше битка за оцеляване, преди шампионатът да бъде прекратен. 

27-годишният Радослав Кирилов е познато име в Италия, където е играл още за Римини, Лумедзане, Карпи, Венеция и Вис Песаро. Но като преотстъпен от Киево,чиято собственост беше.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини