От днес синята зона в Разлог става платена

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Възстановяват работата на синята зона в Разлог. 

От началото на извънредното положение в страната, паркоместата в Разлог бяха безплатни, което доведе, за съжаление, до злоупотреби на водачи на автомобили, които оставяха автомобилите си паркирани за дълго време, дори и за постоянно в центъра на Разлог.

От днес синята зона в центъра на Разлог ще бъде отново платена, за да се подобри организацията на паркиране и съблюдаване на противоепидемичните мерки. 

Община Разлог се извинява за създаденото неудобство, затова днес, при определени ситуации, има възможност да се даде гратисен период и евентуално да не се таксуват някои водачи на МПС от служителите на ОП "Паркинги и гаражи".

От администрацията призовават фората да спазват санитарно-хигиенните изисквания и да бъдат взети всички предпазни мерки, предписани от Националния и Общинския кризисен щаб.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини