Спипаха шестима в Пиринско да нарушават карантината

Снимка: Илинден Прес, архив
Снимка: Илинден Прес, архив

Нови нарушители на задължителната карантина срещу разпространението на коронавируса бе задържана от полицейски служители на ОД МВР-Благоевград. Полицаите ежедневно извършват проверки на адресите на тези лица, които трябва да са в изолация в домовете си, след като са се върнали от чужбина.

За времето от  27 до 29 март служителите на реда са установили шестима души, които са били поставени под карантина, но са я нарушили, с което са извършили престъпления по чл. 355, ал. 2, вр. ал. 1 от Наказателния кодекс – нарушаване на мерки против разпространяване на заразителна болест по хората по време на пандемия или извънредно положение.

Двама от нарушителите са от община Сандански, един е от община Разлог, един е от община Гоце Делчев, а двама са от община Благоевград. Материалите срещу тях са докладвани на съответната прокуратура.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини