Още един с COVID-19, вече са 243 заразените у нас

Още един с COVID-19, вече са 243 заразените у нас

243 са заразените с коронавирус в България към момента. Има само още една положителна проба тази нощ. Новозаразеният е от София и не е контактен с някой от другите заболели.  Това съобщи ген. Венцислав Мутафчийски, началник на Националния оперативен щаб. Ще бъде предложено на министъра на здравеопазването удължаване на мерките, които трябваше да изтекат утре, до 12 април. Според членовете му всички, които пристигат от чужбина, трябва да бъдат поставени под карантина. 

В столичната клиника „Пирогов“ има 4 интубирани пациенти в тежко състояние, единият от които е в критично. Според Мутафчийски всички хора с респираторни заболявания трябва задължително да се тестват. "Вирусът има вътрешна циркулация. През вчерашния ден сме взели 350 проби", каза още генерал-майор Мутафчийски. Продължава напливът от дарения.  Има заявка за дарение от 1 милион лева от частно лице. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини