Хора с добри сърца в Белица зарадваха с хранителни продукти 28 семейства в нужда

Хора с добри сърца в Белица зарадваха с хранителни продукти 28 семейства в нужда
Благотворителна кампания на жители в Белица зарадва 28 семейства в нужда.
 
Акцията премина под мотото "Подай ръка в нужда" и успя да обедини десетки хора с добри сърца в планинката община, които само за ден и половина изненадаха приятно с хранителни продукти и стоки от първа необходимост крайно нуждаещи се семейства в квартал „Русовица“.
 
Благотворителната кампания стартира на 21 март по обяд и приключи на 22 март вечерта. С общите усилия на хората беше събрано голямо количество хранителни продукти, които днес се раздадоха от група доброволци – граждани на Белица, оборудвани с маски и ръкавици, спазвайки правилата свързани с коронавируса.
 
Нуждаещите се от роммския квартал получиха пакети с боб, леща, ориз, захар, сол, олио, брашно, различни видове консерви, картофи, кромид, тестени изделия, хляб, лакомства. Щастливи и доволни те благодариха от сърце на своите дарители и пожелаха на всеки един от тях да е жив и здрав.
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини