Кметът на Струмяни награди 98-годишен ветеран от войните

Снимка: Община Струмяни
Снимка: Община Струмяни

Ветеран от войните бе награден с медал и получи поздравителни адреси и грамоти. Методи Стоянов Петков от с.Вракуповица, по повод 98-ия си рожден ден, получи сърдечни благопожелания, медал и благодарствени грамоти.

По инициатива на Съюза на ветераните от войните на България и с подкрепата на кмета на община Струмяни Емил Илиев бяха подготвени и връчени на героя от Втората световна война тематични подаръци, плакет на община Струмяни, книги и поздравителен адрес, с което бе изразена почит и признателност към усилията и достойния живот на един от вече малцината свидетели и участници в героичната и славна българска история.

Методи Петков получи Грамота и юбилеен медал от Министъра на отбраната на България, Грамота и Поздравителен адрес от Председателя на Централния управителен съвет на Съюза на ветераните от войните на България и Поздравителен адрес от Председателя на СОСЗР-гр.Петрич.

Кметът на община Струмяни Емил Илиев пожела на ветерана здраве, сили и дълголетие, както и още дълги години да носи войнската си слава с чест и достойнство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини