Днес участнички в конкурса "Кюстендилска пролет" ще раздадат 1000 знамена

Снимка: Радио Благоевград
Снимка: Радио Благоевград

По случай националния празник на България  - Трети март, 16-те участнички в конкурса "Девойка Кюстендилска пролет – 2020" ще раздадат над 1000 знамена на гражданите и гостите на община Кюстендил, съобщи Радио БЛагоевград.

Инициативата ще се състои на централния  площад "Велбъжд", от 11.00 часа. Честванията по повод 142 години от Освобождението на България ще започнат с поднасяне на венци и цветя в знак на признателност към загиналите за свободата на България на паметника на "Булаир" и ще продължат с празничен концерт с участието на вокална формация "Неразделни" и народния изпълнител Малин Домозетски.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини