23-ма са задържаните при спецакцията в Благоевград

23-ма са задържаните при спецакцията в Благоевград

На територията на Благоевград, под ръководството на Окръжната прокуратура в града, се проведе специализирана полицейска акция с участие на служители от ОД на МВР гр. Благоевград и регионално звено „Жандармерия“.

Тя се осъществи по линия на противодействие на битовата престъпност след разпореждане на главния прокурор, както и за установяване на лица, срещу които се водят повече от две досъдебни производства.

В резултат на извършените действия към настоящия момент са образувани две досъдебни производства - за извършено престъпление по чл. 345, ал. 2 от НК – управление на МПС, което не е регистрирано по надлежния ред и във връзка с незаконно държане на наркотични вещества.

Проверени са 607 моторни превозни средства и 720 лица. По Закона за МВР са задържани 23 лица, съставени са 34 акта за установени административни нарушения и са издадени 45 фиша. Проверени са 5 заложни къщи в гр. Благоевград.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини