Все още няма дата на делото във ВАС по казуса с Румен Томов

Все още няма дата на делото във ВАС по казуса с Румен Томов

Във Върховния административен съд все още не е насрочена дата на делото по казуса с кмета на Благоевград Румен Томов. Материалите по делото все още са в Административен съд – Благоевград. Това съобщава Радио Благоевград по информация на адвокат Милана Кривачка, която представлява Румен Томов. След като е изпратена жалбата от кмета Румен Томов, съдът в Благоевград е изпратил съобщения до партии ГЕРБ и МИР, които са страни по делото, но до този момент обратна разписка от партия ГЕРБ все още не е получена.

„Това е технически проблем и все още не можем да говорим за насрочване на делото във ВАС. Необходимо е Административният съд в Благоевград да получи обратната разписка, да окомплектова материалите по делото и те да бъдат изпратени във ВАС“, допълни адвокат Кривачка. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини