ВиК-Благоевград съветва потребителите: Проверявайте картите на инкасаторите

ВиК-Благоевград съветва потребителите: Проверявайте картите на инкасаторите

 „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград отправя апел към своите абонати да проверяват картите за идентификация на служителите на Дружеството, особено при посещение на домашен адрес.

 Целта е да бъдат предотвратени евентуални измами от недобросъвестни граждани.

ВиК- Благоевград напомня, че освен карти за легитимация, служителите имат отличителни знаци по служебното си облекло.

С цел максимална защита на своите абонати, по разпореждане на ръководството на водното дружество, в сайта на ВиК – Благоевград http://vikblg.com/, в секция „Услуги“, подсекция „Продажби и инкасо“, ежемесечно  се публикува подробен график за отчитане на водомерите. Освен конкретни дати, в него са вписани и имената на самите инкасатори.

При възникнало съмнение, сигнал може да бъде подаден на тел. 112 или на дежурните диспечери в Дружеството на тел 073/ 88 41 71.

Трябва да се имат предвид, че при легитимиране с карта от страна на служител, потребителите са длъжни да осигурят достъп и да окажат съдействие на длъжностното лице при изпълнение на служебните му задължения.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини