Министър Деница Сачева ще разгледа социалните услуги в Банско

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

По покана на кмета Иван Кадев и народния представител Александър Мацурев на 10 февруари министърът на труда и социалната политика Деница Сачева ще пристигне в Банско на работна среща. В нея ще вземат участие ръководителите на общинските звена за социални услуги, социални работници, представители на неправителствения сектор, родители на деца с увреждания и граждани.

Министър Сачева ще посети някои от Защитените жилища в гр.Банско, за да се запознае на място с условията в тях. Работната среща ще се проведе в Посетителския информационен център от 10 часа.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини