Нено Димов е обвинен и за концесията на Банско

Нено Димов, снимка: OffNews
Нено Димов, снимка: OffNews

Специализираната прокуратура обвини бившия министър на околната среда и водите Нено Димов и за концесията на ски зоната "Банско", чийто концесионер е търговското дружество "ЮЛЕН" АД, съобщи държавното обвинение. Това съобщи преди минути OffNews.  

Така Димов получава второ обвинение след досъдебното производство за водната криза в Перник. Специализираната прокуратура е отделила материали от досъдебното производство, по което в качеството на обвиняем за умишлена безстопанственост е привлечен бившият министър на околната среда и водите Нено Димов, се казва в съобщението.

Разследването е възложено на следователи от Следствения отдел при Специализирана прокуратура и по него се извършват активни действия по разследването, допълват от прокуратурата.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини