Томов отговори на Камбитов: Когато изгубиш, трябва да си вземеш шапката и да си тръгнеш

Румен Томов
Румен Томов


"Когато загубиш изборите, трябва да имаш достойнство да загубиш подобаващо. Като си докарал града до просешка тояга и не си разкрил за 8 години едно работно място, трябва да си вземеш шапката, да се наведеш и да си тръгнеш тихо и кротко, за да не те мислят повече хората". Така кметът Румен Томов отговори на своя предшественик Атанас Камбитов, който по-рано днес във фейсбук го разкритикува остро и изброи грешките в настоящето управление, прогнозирайки, че Благоевград го очакват избори и криза с боклука, тъй като новото депо, изградено с европейски средства, все още не работи.

Томов призна на пресконференция, че ще обжалва пред ВАС решението на благоевградските административни магистрати за предсрочно прекратяване правомощията му като кмет.

"Вярвам в мъдростта на българския съд. Вярвам, че трима съдии мислят повече от един. Но всичко е в божиите ръце", подчерта Томов на пресконференция днес. Ако и Върховният административен съд реши да прекрати мандата му той е готов да отиде на избори.
Томов увери, че най-важната му задача към момента е да стегне финансовата дисциплина на Общината и всеки разход да е целесъобразен и законен.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини