Кмет подари проходилка на първото бебе на Сандански и икона на 99-г. баба

Снимки: Община Сандански
Снимки: Община Сандански

Кметът на община Сандански – Атанас Стоянов, уважи един от големите народни празници – Бабинден, посветен на жените, които помагат да се появи нов живот. Градоначалникът посети първото бебе за 2020 г., родено в общината. Малката Ванеса е родена на 2 януари в МБАЛ „Югозападна болница“. Кметът отправи своите благопожелания за здраве, връчи на родителите й специална грамота за първо бебе, кутия с подаръци и проходилка, с която да направи малката красавица своите първи крачки.

С емоционално посещение кметът Стоянов и зам.-кметът Павлина Караджова изненадаха и почти 100-годишната баба Люба от село Дамяница. В момента тя е на 99 години, а точно след месец ще навърши век. Развълнувана тя разказа за своя живот и семейство и целуна иконата на Света Богородица, която кметът й подари, заедно с кошница с плодове и специална грамота за най-възрастен жител на общината.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини