Спипаха македонец с дрога на ГКПП-Гюешево

Спипаха македонец с дрога на ГКПП-Гюешево

Лек автомобил „Ауди” е пристигнал тази нощ към 01:50 ч. на ГКПП-Гюешево, колата управлявал македонският гражданин И. Т.

Возилото е спряно от проверяващите. По време на претърсването в кухина под преден ляв подкалник митническите служители открили пакет с овална форма, облепен с хартиено тиксо, съдържащ бяло прахообразно вещество. При извършения полеви наркотест то е реагирало на амфетамин и метаамфетамин. Наркотичното вещество е с тегло 259 грама.

Под надзора на Окръжна прокуратура-Кюстендил се води досъдебно производство за извършено престъпление – пренасяне на наркотични вещества през границата на страната. Обвиняемият е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, като предстои внасяне на искане в съда за определяне на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“. Разследването по случая продължава.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини