Разбиха склад за бутилиране на фалшив алкохол в Благоевград

Снимка: pixabay.com
Снимка: pixabay.com

Икономическа полиция и митнически служители разбиха склад за фалшив алкохол в Благоевград.

Вчера е извършена проверка в помещение, ползвано от 51-годишен благоевградчанин, при която са намерени: съдове за съхранение на течности, около 4 600 литра безцветна течност с мирис на спирт и с алкохолно съдържание около 94,8 %, без задължителен бандеролен знак и две електрически помпи за прехвърляне на течности.

При последващи действия е извършена проверка на лек автомобил „Шкода“, паркиран пред склада, в който са открити: 15 бутилки с вместимост от по 10 литра, съдържащи безцветна течност с мирис на спирт, 480 празни пластмасови бутилки и около 8 броя кашони с капачки и дръжки за пластмасови бутилки.
В хода на работата по случая е извършено претърсване на жилище в Благоевград, обитавано от ползвателя на складовото помещение, като в прилежащ към жилището гараж са установени 59 пластмасови бутилки с вместимост от около 10 литра всяка, съдържащи безцветна течност с мирис на спирт.

51-годишният мъж е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини