Спират извозването с цистерни на минерална вода от село Баня

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев разпореди да се спре извозване на минерална вода с цистерни от находището в с. Баня.

Забраната е от 06.01.2020 г., като целта е защита на интересите на местните ползватели и гарантиране на водните количества, заявени от потребителите в с. Баня.

Община Разлог е издала около 65 разрешителни за водовземане на минерална вода, като всяка година броят на желаещите да станат ползватели се увеличава.

С оглед гарантиране на заявените водни количества на досегашните туристически обекти, които генерират приходи в общинския бюджет, тази мярка вече е в сила от 06.01.2020 г.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини