Повече новородени в Сандански през 2019 година

Повече новородени в Сандански през 2019 година

Добра новина дойде от Община Сандански. През изминалата 2019 година са се родили с 45 бебета повече в сравнение с 2018 година. Този факт може да се обясни и с модернизирането и по-добрите услуги, които се предлагат в Югозападна болница в града. Общият брой на бебетата, които са проплакали през миналата година, е 197. От тях 96 са момчета, а 101 са момичета.

Първото новородено бебе за 2020 година в община Сандански е момиченце и то е родено на 2 януари в МБАЛ „Югозападна болница“. О т здравното заведение и общината пожелават тенденцията за повече новородени да продължи и през настоящата 2020 година.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини