Отборът на Полена пак спечели турнира в памет на Иван Янчев

Снимки: Община Симитли
Снимки: Община Симитли

Отборът на село Полена за втора поредна година е големият победител в традиционния коледен турнир по футбол, който се организира в Симитли в памет на Иван Янчев.

Във финалния двубой победителите се наложиха с класическото 3:0 над отбора на село Долно Осеново и заслужиха голямата купа. На трето място се класира тимът на „Майсторите”.

Кметът на общината Апостол Апостолов, който е създател на надпреварата, връчи купите и наградите за призьорите. Той благодари на участниците и заяви, че иска турнирът да става все по-мащабен.

За най-добър вратар бе избран Иван Савев, който е вратар на отбора на Полена, Красимир Въгленов от Долно Осеново стана най-добър защитник, Кирил Мутафчийски грабна приза за голмайстор на турнира с 5 гола. Марио Топузов бе награден за най-добър нападател. Кристиян Михайлов получи приза за най-полезен играч. Специална награда бе връчена на Майстора - Васил Маламов. За първите три отбора в класирането спонсор осигури парични награди.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини