Малки футболисти играят на коледен турнир в Симитли

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Международният детски турнир „Симитли Коледа 2019“ бе официално открит днес, като вълнуващата надпревара ще продължи и утре. Домакините от „Септември” са в една група с отборите на „Рудар Джуниър” от Северна Македония, „Беласица”-Струмица, ФК Кюстендил и „Хлапетата” от Благоевград.

В другата група са отборите на „Локомотив”-София, „Беласица”-Петрич, „Спорт Вилаж”-Сандански, „Академия Постолов Пандев”-Северна Македония и детският тим на град Белица.

В откриващия мач на турнира домакините от „Септември”-Симитли в мач срещу „Хлапетата” спечелиха с резултат 3:1. Зрителите в спортната зала на Симитли не спират да подкрепят своите любимци. За победителите са осигурени купи и медали. Ще има и изненади за малките и талантливи футболисти.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини