Господин Томов, спестете парите за коледни честитки в медиите!

Румен Томов
Румен Томов

Днес пресцентърът на Община Благоевград изпрати до местните медии Оферта за коледна поздравителна картичка от името на кмета на областния център - Румен Томов, която трябва да бъде "поставена"/б.р. цитираме дословно съобщението от пресцентъра/ на сайтовете. 

Предложението идва броени дни, след като за пореден път градоначалникът заяви публично, че няма да плаща за медиен конфрот и призова журналистите да го разпъват на кръст, когато има за какво.

Господин Томов, надяваме се, че това не е опит да си купите малко медиен комфорт в навечерието на светлия християнски празник Коледа. Нито пък е непоследователност в действията Ви. Дано не е отстъпление от твърдата Ви позиция да нямате никакво вземане-даване с медиите. Иначе е възможно действията Ви да изглеждат неискрени, а упреците, че прилагате двоен аршин - напълно оправдани. 

Затова ние Ви предлагаме да спестите средствата за честитки и да не харчите парите на благоевградчани за медии. Вместо това може да ги прибавите към сумата, която спестихте от зарята в подкрепа на 11-годишния Деян. Ние ще адмирираме едно такова решение, защото то ще покаже последователност на Вашите действия. Уважаваме мнението Ви, че не трябва да плащате на медии. Очакваме да го отстоявате и да не харчите средства от общинската хазна за нито една медийна публикация.

За да докажем, че можем да бъдем независима медия, която не харчи парите на благоевградчани, сме готови напълно безплатно да публикуваме на сайта ИлинденПрес Вашите поздравителни картички към благоевградчани за Коледа и Нова година. .

Пожелаваме Ви здраве, последователност, добри съветници и, разбира се, успех, и като кмет, и като човек! Пожелаваме Ви да обърнете погледа си напред, да загърбите миналото и предишното управление на общината! Бъдете обединител на благоевградчани! 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Ники
    Кмета е Пияница.
  2. аз
    Айде стига бе Томов е сто пъти по качествен кмет от предишния
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини