Ски шоуто в Банско стартира с легендите Марк Жирардели и Марио Мат

Ски шоуто в Банско стартира с легендите Марк Жирардели и Марио Мат

Днес се открива официално новият зимен сезон в курорта Банско. Хиляди любители на планината и ските ще бъдат на Бъндеришка поляна. Вчера в града под Тодорка пристигнаха близо 2000 туристи от Гърция, голямата част от които са младежи. Тук са и хиляди родни туристи. Концесионерът на ски зоната в Пирин планина е приготвил много игри, забавления и награди за всички гости на Зимната столица на Балканите.

Вече започна играта "Открий злато в лифта". Регистрацията за игрите "Влез в отбора на шампиона" и "Ловци на съкровища" е в 11,00 часа.

Първата игра ще стартира в същия час, като два тима от по 15 души ще бъдат водени в паралелен слалом от австрийската ски легенда Марио Мат и петкратният носител на Световната купа - Марк Жирардели, който е и новият мажоритарен собственик на ски зоната. Отборът победител ще получи и подобаващи награди.

В "Ловци на съкровища", която започва в 13,00 часа, ще има над 30 заровени ковчежета с атрактивни награди. Най-голямата сред тях ще е чисто нов автомобил „Ауди”.

Точно в 12,00 часа по писта "Томба" ще се спуснат звездите и децата от Ски училище "Юлен". По същото време на "Бъндеришка поляна" ще стартира и концертът на "Ъпсурт". На площада в Банско също ще има много емоции. Кулинарното шоу с Ути Бъчваров е от 16,30 часа. Час по-късно ще има концерт на фолклорни състави от Банско. В 18,00 часа е официалното откриване на зимния сезон с гостите и звездите на световните ски. След това ще има и голям празничен концерт с участието на фолклорни състави към Народно читалище "Никола Въпцаров" в град Банско.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини