Обучаваха родители и учители в Разлог за превенция на агресията

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Обучение за превенция на агресията за родители и педагогически специалисти се проведе в Професионалната гимназия по транспорт в Разлог. То бе организирано по Националната програма „Заедно за всяко дете”. Сред разискваните теми бяха тормозът над деца в училище и комуникацията между самите ученици, между учениците и учителите в учебното заведение. Обучението се осъществи от обществени възпитатели от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в града.

С презентации, казуси, примери от практиката, дискусия и печатни материали обучителите представиха темата пред присъстващите. В Професионалната гимназия по транспорт се реализират по изключително успешен, иновативен начин дейности, проекти и работещи програми в сферата на междуличностните отношения, прилагат се успешно практики, които превръщат училището в наистина желана територия за ученика.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини