Комедия с Асен Блатечки и Ненчо Илчев разсмива санданчани

Комедия с Асен Блатечки и Ненчо Илчев разсмива санданчани

За първи път в театрална постановка заедно на сцената излизат състудентите Ненчо Илчев и Асен Блатечки. Партнират им неотразимите Мария Сапунджиева и Кристина Янева. Режисьор на комедията „Вечеря с приятели” е проф. Ивайло Христов.
 Спектакълът ще се играе на 18 ноември от 19,00 часа в Дома на културата в Сандански.

Авторът Доналд Маргулис разказва историята на две приятелски семейства, които са изправени пред екзистенциалния въпрос: как да продължим живота си, ако ежедневието е надделяло над чувствата?
Разбира се, че няма еднозначен отговор. Всеки има право да постъпи както намери за добре. Едни избират ”свободата”, други предпочитат да ”носят кръста”, а трети…тръгват на ”уроци по пиано”. Като се замисли човек, в това има нещо и смешно, и тъжно, каквато е и пиесата на Маргулис ”Вечеря с приятели”.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини