Артемида Присова подкрепи Кирил Котев в Сандански

Артемида Присова подкрепи Кирил Котев в Сандански

Артемида Присова изненадващо се разграничи от „Демократина България-Обединение”, чийто кандидат за кмет бе в община Сандански. Учителката днес обяви, че ще подкрепи досегашния кмет Кирил Котев от ГЕРБ, който тази неделя излиза на балотаж срещу кандидата на ВМРО-БНД – Атанас Стоянов.

„В тази ситуация община Сандански е изправена пред ясен издбор – дали да продължи развитието си, или да се върнем назад. Аз ще дам своя глас за Кирил Котев – за дясно бъдеще в Сандански, за продължаване на промяната”, признава тя в своята позиция, като подчертава изрично, че това е личното й мнение. Според нея Кирил Котев е човек, който е показал, че работи за общината.

Нейната позиция шокира всички нейни политически партньори от „Демократична България-Обединение”.

По-рано днес, отново в официална позиция, Радослав Динев – представляващ коялицията, призова своите съмишленици да гласуват за този кандидат, който смятат, че е носител на промяната в управлението на община Сандански. Съпредседателят на коалицията Венцислав Наков пред Илинден Прес също призна, че е неприятно изненадан от позицията на Артемида. По думите му, курортният град има нужда от промяна и разрушаване на статуквото. „Смразен съм, нямам обяснение на тази позиция на Артемида Присова, макар че я прави в лично качество. Не искам и за миг да си помисля, че може да й е оказан някакъв натиск или въздействие”, подчерта Наков.

Балотажът поддържа атмосферата в Сандански под високо напрежение. Битката е с непредизвестен край и щансовете за победа са равни на двата каандидати. И Котев, и Стоянов се надпреварват да търсят подкрепа от политически формации и граждански сдружения. РЗС и БСП официално обявиха, че ще подкрепят кандидата на ВМРО-БНД.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини