Борово може да разчита на екипа с номер 56

Борово може да разчита на екипа с номер 56

Изключително силна среща при много голям интерес от страна на местното население, проведе в село Борово кандидатът за кмет на община Гоце Делчев Владимир Москов. На срещата бяха представени кандидатът за кмет на селото Йордан Катранджиев и кандидатите за общински съветници от листата на Коалиция „БСП за България“. Хората в препълнената зала благодариха за всичко направено до момента и заявиха пълната си подкрепа за кандидатите с номер 56.

В програмата на Владимир Москов и неговия екип за следващите четири години в село Борово се предвижда асфалтиране на улици, изграждане на тротоари, изграждане на спортна площадка, откриване на Клуб на пенсионера, ремонт на училището и обновяване на двора, подмяна на стария водопровод на последните 4 улици, които са останали с такъв, завършване на площадното пространство и обособяванена зала за обществени прояви.

За да се случи всичко това жителите на селото могат да разчитат на кандидата за кмет на село БоровоЙордан Катранджиев – млад, образован, способен и амбициозен човек. „Заедно можем наистина да направим нашето село още по-чисто, приветливо и предпочитано място за живот“, заяви той.

„Винаги сме били открити за проблемите на хората и решаването им. Контактите ни с хората от града и селата са ежедневни.Във всяко едно от населените места в общината, в това число и в село Борово, изпълнихме голяма част от ангажиментите, които бяхме поели – реконструкция на ВиК мрежата, асфалтиране на улици, благоустройство на зелени площи“, припомни Владимир Москов и уточни, че 15 км.е сменената водопроводна мрежа, а 6 км. са асфалтираните улици.

Оценявайки направеното и вярвайки, че именно това е екипът, който може да реализира заложеното в програмата за следващите четири години, хората в Борово категорично декларираха подкрепата си за Владимир Москов и неговия екип, както и за младия и перспективен кандидат за кмет на селото Йордан Катранджиев.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини