Оспорван турнир по хандбал за деца стартира в Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Първият международен турнир по хандбал „Атанас Карабельов” за деца, родени 2005/2006 година, започна днес в град Гоце Делчев при голям интерес от страна на феновете на този спорт. Надпреварата се провежда в памет на основоположника на хандбала в Неврокопския край.

В турнира участват 7 отбора от България и чужбина, като гостите зад граница са от Гърция, Сърбия и Северна Македония. Официалното откриване ще бъде по-късно днес - от 18.00 часа. Закриването е в неделя - финалният мач започва в 12.00 часа, а в 13.00 часа е награждаването на победителите.
Турнирът се осъществява с финансовата подкрепа на Иван Златинов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини