Мъж от Благоевград влиза в затвора за блудство с непълнолетна

Мъж от Благоевград влиза в затвора за блудство с непълнолетна

Районен съд  - Благоевград осъди Б.М.Р от Благоевград на 4 години „лишаване от свобода“ за блудство с 14-годишно момиче и за създаване и разпространяване на порнографски материали с лица до 18-годишна възраст.

Съдия Кристина Панкова призна 51-годишния мъж за виновен в това, че в периода 16.05.2018 г. до 21.05.2018 г. в къща в Благоевград е извършил блудствени действия спрямо 14-годишната К.Р.С., без да осъществи полов контакт с нея, престъпление по чл. 149, ал. 1 НК.

Мъжът е признат за виновен и по други две престъпление: в това, че е заснел порнографски видеоклип на телефона си, като е използвал за целта малолетното момиче и за това, че е държал в компютъра си порнографски материали с непълнолетни лица, престъпление по чл. 159, ал. 6 НК.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини