Дарение от френски ученици трогна разложани

Снимки: Община Разлог
Снимки: Община Разлог

Френски ученици от „Кампус Сейнт Кристоф“ в град Тулуза направиха дарение на социално заведение на болницата в град Разлог. Те бяха посрещнати топло от обитателите и служителите на Дома за стари хора „Св. Димитър“ в града.

Учениците за втори път дариха храна и дрехи, които са събрани във Франция. Те споделиха част от деня си с възрастните хора, като пяха заедно френски и български песни.

Малко по-късно бяха посрещнати от управителя на МБАЛ-Разлог  - д-р Божидар Велев, и д-р Божикова, началник на отделението по акушерство и гинекология в разожката болница. Младежите от Франция дариха на здравното заведение дрехи и бебешка екипировка.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини