Осъдиха на 1 година условно футболист от Сандански за отвличане

Снимка: Дарик, архив
Снимка: Дарик, архив

Осъдиха на 1 година условно футболиста З.И.Д. от Сандански за отвличане

На 14.10.2019г . Окръжен съд - Благоевград осъди на една година условно с три години изпитателен срок З. И. Д. от Сандански за отвличане, престъпление по чл.142, ал.1 от НК във вр. с чл.55, ал.1, т.1 от НК. 28-годишният футболист е осъден и да заплати на потърпевшия Г. Т. Ч. от село Ново Делчево 5000 лева неимуществени вреди.

З. И. Д. е осъден за това, че на 23.06.2017 година, около 20.30 часа, в с. Склаве, общ. Сандански, е отвлякъл Г. Т. Ч., като го е натикал в лекия си автомобил. Той е откарал насила потърпевшия пред дома си, за да му покаже записи от видеокамери, които уличават Г. Т. Ч. в кражба на велосипед от роднина на осъдения футболист.

Присъдата може да бъде обжалвана и протестирана в 15-дневен срок пред Софийски апелативен съд.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини