Обновена концертна зала посреща студентите в ЮЗУ

Обновена концертна зала посреща студентите в ЮЗУ

От академична 2019/2020 година студентите от Факултета по изкуствата към Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще се обучават в обновената концертна зала №337 в Учебен корпус № 1.

Реновирането на залата е първата стъпка по реализирането на проект за подкрепа на млади учени – „Художественотворчески център за старинна музика и фолклор“.

Помещението е оборудвано с нови 104 концертни стола и настилка, подходяща за запазването на акустическите особености. Привилегията от реализацията на такова арт пространство е възможност Югозападният университет „Неофит Рилски“ все по-категорично да отстоява позицията си на притегателен център за осигуряване на възможност за обучение, художественотворчески срещи, музикално-сценични и танцови изяви на настоящи и бъдещи студенти, преподаватели, както от страната, така и от чужбина.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини