Кирил Котев ще представи отчет и план за развитие на община Сандански

Кирил Котев
Кирил Котев

Променяме Сандански с работа, не с обещания. Под този надслов Кирил Котев ще направи публичен отчет на свършеното през последните четири години и представяне на програмата за развитието на Община Сандански. Събитието ще се състои този понеделник (7 октомври), от 18:00 часа, в сградата на Дома на културата.

Кирил Котев ще акцентира не само на направеното в рамките на неговия управленски мандат, но и конкретните проекти, по които вече е започната работа, за да продължи развитието на Сандански. Ще бъдат представени и кандидатите за общински съветници.

Сред другите гости на събитието ще бъдат хора от Сандански – лекари, учители, артисти, които ще споделят своята визия за развитието на общината и как оценяват свършеното до тук.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини