ДПС регистрира Феим Иса като кандидат за кмет на община Гърмен

ДПС регистрира Феим Иса като кандидат за кмет на община Гърмен

ДПС регистрира днес следобед кандидатите за кмет на община Гърмен и за кметове на населени места в общината. Регистрацията направи областният лидер на партията в Пиринския край – Ведат Хюсеин. ДПС залага на досегашния кмет на най-голямото гърменско село Рибново – Феим Иса. Досегашният управник Минка Капитанова не получи доверието на централното ръководство за нов мандат. До края на днешния ден тя няма регистрация като кандидат за кмет. Само две партии могат да я регистрират в последния ден – 24 септември, твърдят от ОИК.

Сигурно обаче е, че на 27 октомври в битката за община Гърмен ще участва Феим Иса. „Той е начело на село Рибново дълги години и се справя успешно. Затова заслужи доверието на нашата партия”, коментира лаконично областният лидер Ведат Хюсеин.

Той уточни, че утре ще бъде направена регистрация и на кандидата за кмет на община Сатовча. ДПС отново, за шести пореден мандат, залага на д-р Арбен Мименов, който успешно управлява общината. Той почти винаги печели местните избори с голяма преднина пред опонентите си, тъй като се ползва с доверието на местните хора.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини