Футболно шоу правят децата и ветераните на Самуилово и „Левски”

Снимка: Кметство Самуилово
Снимка: Кметство Самуилово

Пореден футболен празник организира кметството в петричкото село Самуилово. Събитието тази година ще е на 12 октомври /събота/, като през целия ден ще има футболни двубои на стадиона в населеното място. За четвърта година сили на терена ще премерят и деца, и привърженици, и ветерани на столичния гранд „Левски”. 

Първи на игрището ще покажат таланта си децата от школата на „Левски“, ДФК „Мечетата“, „Калабак“-Самуилово и „Беласица“-Петрич, набор 2008.
Кулминацията на футболния празник е мачът между мъжкия отбор на „Калабак” и сборен отбор на Националния клуб на привържениците на столичния „Левски”. Черешката на тортата е мачът между ветераните на „Левски“ и ветераните на „Калабак“-Самуилово.

„Всички са добре дошли на този уникален футболен празник. Каним ги на истински спектакъл, шоуто е гарантирано. Откриването ще е в 10,00 часа на стадиона в Самуилово”, твърди кметът на петричкото село – Кирил Стоянов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини