Мацурев и Икономов направиха заедно регистрацията в ОИК-Банско

Мацурев и Икономов направиха заедно регистрацията в ОИК-Банско

Депутатът Александър Мацурев и кметът на Банско - Георги Икономов, и кандидатът за кмет на Добринище – Петър Галчев, заедно регистрираха кандидатите на ГЕРБ за местна власт в планинската община.

Тримата си направиха обща снимка от регистрацията в Общинската избирателна комисия и обещаха заедно да работят за победа на 27 октомври.

Народният представител Александър Мацурев публикува специално обръщение във фейсбук и призова за подкрепа на Икономов.

„Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ ме определи за общински ръководител на партията в община Банско. Също така бе взето решение Георги Икономов да бъде нашия кандидат за кмет на града на предстоящите местни избори. Приемам това решение с отговорност и признателност, но в същото време ясно си давам сметка, че ни чака много работа, която да съответства на високия стандарт на най-голямата партия в страната. Призовавам на 27 октомври да дадем силната си подкрепа към Георги Икономов и листата за общински съветници от ПП ГЕРБ, с което да продължим положителното развитие на родния ни град“, написа Мацурев. 

В подобен стил се изказа във фейсбук и кандидат-кметът Георги Икономов.

„Влизам в битката за трети мандат само с едно обещание - да продължа да работя. Прозрачно, ефективно и амбициозно. Ще разчитам много на подкрепата и конструктивната дискусия с новия състав на Общински съвет, в който вярвам, че ГЕРБ ще има мнозинство. Регистрирахме пълен брой кандидати за общински съветници, общо 17. Освен досегашните ми колеги, в листата намират място изявени общественици, просветни дейци, представители на бизнеса и младите хора. Радвам се, че Проф. Румен Пандев, един от най-известните ендокринни хирурзи в Европа, също е кандидат за общински съветник от ПП ГЕРБ, община Банско“, увери Икономов.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини