Младежки събор води гости в Крупник с много музика и футбол

Снимка: Община Симитли, архив
Снимка: Община Симитли, архив

Младежки събор и тази година ще доведе много гости в село Крупник. Всяка последна събота от август е емблематична за населеното място, защото съборът става истински празник. Подготовката вече тече с пълна сила, като тази година празненствата започнаха отново с турнир по мини футбол.

Утре сутринта от 10,00 часа ще се проведе чаканата с голямо нетърпение от местните хора футболна среща между ветераните на „Левски”-Крупник и „Миньор”-Брежани.

Вечерта от 20,00 часа започва музикалната програма. В нея ще участват талантливи възпитаници от СУ “Св. св. Кирил и Методий“, Детски танцов състав и Танцов състав „Кръшно хоро“ към Народно читалище „Владимир Маяковски”-Крупник, с ръководител Силвия Занева.

Жителите и гостите на селото ще видят изпълнения на солистките Ивана Иванова и Антония Лозанова към Детска фолклорна група „Надежда“-Благоевград, с ръководител Надежда Стоицова, за доброто настроение на празнуващите ще пеят Малин Домозетски, Мариана Манолева, македонската изпълнителка Стойне Николова и поп фолк певицата Лорена.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини