Футболистите на „Вихрен” ще тренират без пари в спортна зала

Снимка: Община Сандански, архив
Снимка: Община Сандански, архив

Общинските съветници в Сандански ще решат този четвъртък, 29 август, на сесията си дали Общински футболен клуб „Вихрен” ще ползва безвъзмездно спортна зала. Предложението е на кмета на общината - Кирил Котев.

Искането е спортното съоръжение, което се намира в района на Плувния интернат и е публична общинска собственост, да се ползва без пари от футболистите на общинския клуб. Целта е да се осигури възможност за провеждане на тренировки и на закрито за състезателите от ОФК „Вихрен”.

Местният парламент ще трябва да реши на заседанието си в четвъртък още един подобен казус. Ръководството на Клуб по джудо „Вихрен” е направило искане състезателите да ползват безвъзмездно за учебно-тренировъчна дейност част от помещение на втория таж в сградата на Градския универсален магазин в град Сандански.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини