Банско посреща най-големите балкански музикални звезди

Банско посреща най-големите балкански музикални звезди

Банско Балкан Фест празнува третата си годишнина с Преслава, Ивана, Саша Матич и голямата сръбска звезда Цеца Величкович. Заедно с богатата и разнообразна лятна програма от събития, Банско Балкан Фест 2019 утвърждава имиджа на града като фестивалната столица на Балканите. 

На 6 септември първият специален гост е българската звезда Преслава. Великият сръбски певец Саша Матич ще огласи сцената след нея в първата фестивална нощ.

Втората вечер на сцената излиза фолкдивата Ивана, а кулминацията ще бъде суперзвездата на сръбската музика Цеца. Хитовете на Кралицата на балканската музика се очакват с нетърпение от многобройните почитатели на този жанр. Любимата сръбкиня държи рекордите за най-големи концерти в тази част на Европа. Тя е събирала над 170 000 души на свое участие. Цеца Величкович е доказателство за силата на музиката да обединява народи и религии.

Предстоят две емоционални и изпълнени с горещи ритми нощи в Банско.

Стартът е в 19:00 часа, входът е свободен. Водещ на събитието ще бъде рапърът Устата.

Какъв по-добър повод да посетите курорта в последните слънчеви дни и да преоткриете Банско и неговата неподражаема атмосфера от природа, традиции и модерност.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини