Банско и Несебър се подкрепят в привличането на туристи

Банско и Несебър се подкрепят в привличането на туристи
Снимки: Община Банско

Едни от най-атрактивните курорти в България - Несебър и Банско, стартират съвместна кампания. Двете топ дестинации ще се рекламират взаимно по време на двата активни туристически сезона - зима и лято.

Кметът на община Банско - Георги Икономов, и общинският съветник от Несебър - Атанас Терзиев, постигнаха споразумение за разменна реклама в двете общини. Идеята е по финансово изгоден и същевременно ефективен начин взаимно да си съдействат.

На територията на Несебър и Слънчев бряг вече са поставени първите билбордове, които ще рекламират възможностите за зимна ваканция в Банско. Още в края на тази година и в града под Тодорка ще започне кампанията с външна реклама за морски туризъм в най-големия комплекс на Балканите за сезон 2020 г.

„Една малка, но полезна инициатива. Трябва да използваме всички възможности да рекламираме нашите български курорти“, коментира Икономов.

Според общинския съветник Атанас Терзиев това е най-естественото и изгодно решение - най-големият летен курорт и най-голямата зимна дестинация в България да си подадат ръка и да помогнат на туристическия бранш. „Благодаря на кмета на Банско Георги Икономов и на неговата администрация за бързите и ефективни действия това да се случи“, каза Терзиев.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини