Камата представя книгата си и открива спортен терен в Петрич

Камата представя книгата си и открива спортен терен в Петрич

Най-добрият и титулуван български футболист - Христо Стоичков, ще бъде гост на град Петрич във вторник /23 юли/. Легендарният спортист ще се срещне в 16,30 часа с трениращите деца в Детско-юношеската школа на ОФК „Беласица“, а в 18.00 ч. в залата на хотел „България“ ще представи биографичната си книга „Христо Стоичков. Историята“. Всички желаещи ще могат да се снимат за спомен с Христо Стоичков, както и да получат автограф върху биографията на Камата. Христо Стоичков ще покаже и оригиналната статуетка на Златната топка, която спечели и му бе връчена от списание „Франс футбол“ през 1994 г.

Легандарната левачка и кметът на община Петрич - Димитър Бръчков, официално ще открият обновения спортен терен в Профилирана гимназия „Пейо Яворов“ в 21,30 часа. „За Петрич е изключително голяма чест, че става един от градовете, в които Христо Стоичков идва да представи биографичната си книга. Легендата удостои града и със съгласието си лично да открие напълно обновения спортен терен в гимназия “Пейо Яворов“, коментира кметът Бръчков.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини