Представят новия „Пирин” днес срещу „Сливнишки герой”

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

ОФК „Пирин” ще представи днес състава си за есенния сезон във Втора Лига. Футболните фенове ще видят своите любимци, които ще защитават клубната чест, в 17:45 на градския стадион „Христов Ботев”. В 18:00 часа стартира и последната контролна среща от подготовката на „орлетата”, а техен съперник ще бъде ФК „Сливнишки герой”  - участник в Трета аматьорска футболна лига. В мача ще бъдат изпробвани още двама новодошли на проби състезатели – нападателят Йоан Фелрат и защитникът Ян Маянгуи.

Новата система за достъп до стадион „Христо Ботев” вече е готова, информират от пресцентъра на клубахо. От понеделник на втория етаж в административната сграда на стадиона стартира продажбата и изработката на новите сезонни пропуски. Цената ще бъде 55 лева за нормален абонамент и 200 лева за VIP. Картите ще са поименни и със снимка на притежателя.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини